Ieškau tinkamų automobilio kilimėlių sau:

Nauja! Kilimėliai Citroën C5 X Plug-in Hybrid automobiliui

Nauja! Kilimėliai Citroën C5 X Plug-in Hybrid automobiliui

Citroën pristatė C5 X Plug-in Hybrid modelį, kuris sujungia hibridinį variklį su elegantišku dizainu ir puikia universaliu naudojimu. Šis automobilis siūlo komfortą, patogumą ir aplinkos apsaugą, todėl jis yra puikus pasirinkimas modernioms šeimoms.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid dizainas yra elegantiškas ir dinamiškas, su moderniu ir tvirtu išvaizda. Automobiliui yra panoraminis stoglangis ir didelis bagažinės skyrius, užtikrinantis pakankamą vietą keleiviams ir bagažui.

C5 X Plug-in Hybrid viduje yra patogu ir praktiška. Automobilis siūlo ergonomiškus kėdžių įrenginius iki penkių žmonių. Valdymo skydo įranga apima 12 colių lietimui jautrų ekraną, o vairuotojas gauna svarbią informaciją apie automobilio valdymą 10 colių skaitmeniniame ekrane. Automobilis taip pat yra įrengtas 360 laipsnių kamera, kuri padeda automatiškai parkuotis ir išvengti kliūčių.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid yra hibridinis variklis, sudarytas iš 1,6 litro keturių cilindrų benzino variklio ir elektros variklio, bendra galia yra 225 AG. Automobilis gali veikti visiškai elektros režimu iki 50 km atstumu ir gali būti įkrautas per apie 3 valandas naudojant 7,4 kW kroviklį. C5 X Plug-in Hybrid greitai pagreitina ir gali pasiekti iki 225 km/h greitį.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid turi kelias saugos funkcijas, įskaitant automatinį greičio reguliatorių, juostos keitimo asistentą ir automatinį stabdžių sistemą. Šios funkcijos užtikrina saugų ir patogų vairavimo patirtį.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid yra puikus pasirinkimas modernioms šeimoms, kurios nori sujungti komfortą ir patogumą su ekologišku vairavimu. Dizainas yra modernus ir praktiškas, variklis yra galingas ir efektyvus, o saugos funkcijos užtikrina didesnį ramybę vairuojant. Jei ieškote patikimo ir patvaraus automobilio kasdieniam naudojimui, C5 X

Šiam automobiliui dabar mūsų kolekcijoje yra tinkama įranga.