Ieškau tinkamų automobilio kilimėlių sau:

Nauja! Automatai, skirti Hyundai Ioniq 6 2022

Nauja! Automatai, skirti Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 yra elektrinis automobilis iš Hyundai Ioniq serijos ir yra antras Ioniq modelis po Ioniq 5. Šis automobilis buvo girtas dėl jo patrauklaus dizaino ir aukščiausios klasės funkcijų. Jo įspūdingas sėkmės istorija ir rafinuotas dizainas padaro Ioniq 6 vienu iš geriausių elektrinių automobilių rinkoje 2022 metais.

Hyundai Ioniq 6 yra automobilis su futuristiniu dizainu ir ryškia išvaizda, jis yra statūs ir ilgi. Jis turi daug variklių ir yra įtrauktas į elegantišką kūno formą. Jo LED priekiniai žibintai yra elegantiški, o 20 colių ratlankiai yra įspūdingi. Viduje jis turi vieną iš geriausių automobilių interjerų, kuris yra pagamintas iš aukštos kokybės naujų medžiagų. Šis automobilis turi penkias erdvesnes sėdimas vietas ir yra labai erdvus ir patogus.

Hyundai Ioniq 6 yra įrengtas galingais varikliais, kurie garantuoja didelę galią. Šis modelis turi elektromotorus, kurie suteikia 308 AG galios ir 605 Nm sukimo momento. Jis pasiekia greitį nuo 0 iki 100 km / h mažiau nei per 5 sekundes. Jo maksimalus greitis yra 220 km / h ir turi apie 550 km nuvažiuojamumo atstumą vienu įkrovimu.

Hyundai Ioniq 6 yra įrengtas įvairiomis aukščiausios klasės funkcijomis ir technologijomis. Jis turi didelio ekrano lietimui jautrų informacinį pramogų sistemą, kuri yra suderinama su Apple CarPlay ir Android Auto. Taip pat jis turi 12,3 colių skaitmeninį ekraną ir svarbią vairuotojo skydelio panelę. Yra ir kitų funkcijų, pvz., 360 laipsnių kamera.

Savo kolekcijoje turime šiam automobiliui tinkamą variantą.