Ieškau tinkamų automobilio kilimėlių sau:

Nauja! Automatai, skirti Ford Explorer PHEV U625

Nauja! Automatai, skirti Ford Explorer PHEV U625

Atviras Ford Explorer PHEV U625 2020 yra įspūdingas hibridinis SUV, kuris užtikrina galingą ir efektyvią vairavimo patirtį. Šis automobilis, dėl savo pažangios technologijos ir rafinuoto stiliaus, yra puikus pasirinkimas šeimoms ir nuotykių ieškotojams, kurie ieško patikimo ir atkaklaus automobilio.

Explorer PHEV U625 yra aprūpintas 3,0 litro V6 varikliu, palaikančiu elektromotorą ir bateriją. Šių elementų kombinacija suteikia bendrą galios iki 318 arklio galių ir 332 lb-ft sukimo momentą. Ši nuostabi galia leidžia Explorer PHEV U625 pagreitėti nuo 0 iki 60 mylių per valandą per tik 5,7 sekundes.

Tai, kas iš tikrųjų nustebina šiame SUV, yra jo energijos taupymas. Explorer PHEV U625 turi iki 21 mylių visiškai elektrinio važiavimo diapazoną ir iki 25 mpg bendrą degalų sąnaudų naudojimą. Tai reiškia, kad automobilių savininkai gali ne tik mėgautis galinga galia, bet ir sumažinti degalų sąnaudas ir kenksmingų emisijų išmetimą.

Dar viena svarbi Explorer PHEV U625 savybė yra jo universalus ir erdvus vidus. Standartinėje komplektacijoje yra 7 sėdimosios vietos ir daugiau nei 87,8 kubinių metrų krovininės erdvės, kai atlošinami sėdynės gale. Šis SUV siūlo pakankamai vietos šeimoms ir nuotykių ieškotojams. Be to, Explorer PHEV U625 turi daug naudingų funkcijų, tokių kaip 10,1 colių lietimui jautrus ekranas pramogų sistemai, Apple CarPlay ir Android Auto palaikymas ir 12,3 colių skaitmeninis prietaisų skydelis.

Dėl pažangios saugos funkcijų ir vairuotojo pagalbos sistemų, Explorer PHEV U625 yra saugus automobilis. Standartinėje komplektacijoje yra aukštos klasės funkcijos, tokios kaip avarinė stabdymo sistema, juostos palaikymo pagalbos sistema ir neregimos zonos stebėjimo sistema. Papildomos funkcijos, tokiOS kaip dinaminis greičio reguliavimas ir galvos užuom

Savo kolekcijoje turime šiam automobiliui tinkamą variantą.