Ieškau tinkamų automobilio kilimėlių sau:

Nauja! Automobiliniai kilimėliai BMW X1 U11

Nauja! Automobiliniai kilimėliai BMW X1 U11

Atvirųjų SUV automobilių populiarumas auga, un BMW X1 yra vienas iš populiariausių modelių rinkoje. Naujasis BMW X1 U11 2022 įtraukia papildomus patobulinimus ir modifikacijas, kurios tikrai patenkins automobilių savininkus.

Vienas iš svarbiausių patobulinimų yra nauja automobilio priekinė išvaizda, kuri daro ją dar elegantiškesnę. Nauja priekinė dalis suteikia automobiliui agresyvesnį ir tuo pačiu elegantiškesnį išvaizdą, kokią tikisi iš BMW. Patobulinimai nesibaigia tik priekyje, jie taip pat apima automobilio galinę dalį ir žibintus, kurie dabar turi modernų išvaizdą.

Taip pat buvo patobulinta keleivių kabina. Naujasis BMW X1 U11 2022 yra aprūpintas naujomis patogesnėmis ir ergonomiškesnėmis sėdynėmis, kad kelionė būtų dar malonesnė. Nauja pramogų sistema yra aprūpinta naujausiomis technologijomis ir veikia balso valdymu. Be to, X1 U11 turi naują prietaisų skydelio vienetą, kuris atvaizduoja visą svarbią transporto priemonės informaciją.

Techniškai BMW X1 U11 2022 yra aprūpintas galingu keturių cilindrų, 2,0 litrų varikliu, kuris gali gaminti 228 arklio galias ir 258 lb-ft sukimo momentą. Variklis yra susietas su 8 pakopų automatinė pavarų dėže, kuri užtikrina sklandžią ir greitą pereinamąjį įtampą. Šis variklis suteikia puikų našumą, kuris dar labiau padaro vairavimą patogesniu.

Žmonės renkasi SUV automobilius, nes jie gali vairuoti įvairiose paviršiuose. BMW X1 U11 2022 leidžia vairuoti bet kuriame paviršiuje dėl visų varomųjų ratų ir dinaminio stabilumo valdymo sistemos. Ši sistema leidžia vairuotojams pritaikyti vairavimo režimus pagal sąlygas.

Savo kolekcijoje turime šiam automobiliui skirtų kilimėlių.