Ieškau tinkamų automobilio kilimėlių sau:

 

Automobilių kilimėliai skirtas Ford Transit Custom mechaninė pavarų dėžė 2 kėdės Teisė Ištisinis priekinis kilimėlis 2018->

Ford Transit Custom 2 sėdynės dešinėje EURO6 2019 -> Ford pristatė 2018 m., kai buvo atliktas faceliftas Ford Transit Custom 2 sėdynės dešinėje EURO6 2019 -> kilimėliai buvo sukurti mūsų, o kilimėliai buvo išmatuoti ir skaitmenizuoti visiškai pagal automobilio interjerą. Ford Transit Custom 2 sėdynės dešinėje EURO6 2019 -> su 2018 m. facelift'u gavo visiškai naują priekį, nuo tada taip pat buvo galima užsisakyti automobilį su ksenoniniais žibintais. Ford Transit Custom 2 vietų dešinysis EURO6 2019 ->iš esmės yra priekiniais ratais varomas automobilis su standartine 6 laipsnių mechanine pavarų dėže. Naudojamas 2,2 litro PSA grupės dyzelinis variklis su common rail įpurškimu, kurio galia 74 kW 100 AG), 92 kW 125 AG) arba 114 kW 155 AG). Nuo 2016 m. montuojamas nuosavas 2,0 l dyzelinis variklis. Visuose modeliuose standartiškai montuojama Start-stop sistema. Išorinis automobilio aukštis nesiekia dviejų metrų, todėl jis gali įvažiuoti ir į daugumą viešųjų automobilių stovėjimo aikštelių. Modelių Transit Custom interjeras buvo sukurtas remiantis Ford lengvųjų automobilių modeliais. Prietaisų skydelis panašus į Ford C-MAX prietaisų skydelį. Ford Transit Custom 2 sėdimos vietos dešinėje EURO6 2019 -> be kita ko, įrengta pramogų ir ryšių sistema Sync su integruota avarinės pagalbos sistema, kuri avarijos atveju automatiškai įspėja pagalbos tarnybas ir praneša apie transporto priemonės padėtį. Automobilio kilimėliai Ford Transit Custom 2 seats right EURO6 2019 -> turi apvalius žiedus abiejuose priekiniuose kilimėliuose, šie žiedai tiksliai priglunda prie gamykloje įrengtų fiksuotų automobilio taškų. Dėl to priekiniai kilimėliai neslysta automobilyje, o tai labai svarbu eismo saugumui. Automobilinius kilimėlius, skirtus Ford Transit Custom 2 sėdimų vietų dešinei EURO6 2019 ->, mūsų svetainėje galima įsigyti įvairių kilimėlių kokybės, turite galimybę pasirinkti savo kilimėlių apvado spalvą, taip pat yra galimybė ant kilimėlių uždėti logotipą su savo tekstu ar simboliu.
per puslapį

6 Įrašai(-ų)

per puslapį

6 Įrašai(-ų)

Galime tiekti aukščiau nurodytus gaminius Ford Transit Custom mechaninė pavarų dėžė 2 kėdės Teisė Ištisinis priekinis kilimėlis 2018-> m. automobiliams. Kilimėliai yra tiksliai pritaikyti aukščiau minėtam automobiliui. Formos brėžinį galite rasti prie nuotraukų po straipsniu. Adatinio veliūro automobilių kilimėliai yra pagaminti iš tvirto kokybiško kilimines medžiagos. Kilimo bendras svoris 2000 g/m2. Automobilių kilimėliai iš Rib kilimo pagaminti iš tvirto, adatinio veltinio kokybiško kilimo su briaunų motyvu. Briaunuoto kilimo bendras svoris 2750 g/m2. Veliūriniai automobilių kilimėliai pagaminti iš prabangaus, kuokštuoto kilimo. Tai geriausios kainos ir kokybės santykio automobilių kilimėliai. Kilimo svoris 2100 g/m2. Į šį kilimą neįsigeria nešvarumai, todėl yra lengva jį valyti. Super veliūriniai automobilių kilimėliai yra sunkesni, ty 2500 g/m2 ir tiekiami be papildomo kulno sutvirtinimo. Deimantiniai automobilių kilimėliai yra geriausi mūsų gaminami automobilių kilimėliai. Šie kilimėliai sveria 3076 g/m2. Visi automobiliniai kilimėliai tiekiami su tvirtinimo medžiaga, kuri leidžia juos pritvirtinti ir saugiai naudoti. Dėl skirtingų savybių taip pat turite daug pasirinkimų, tokių kaip kilimo spalva, apvado spalva, daugiau ir mažiau kilimėlių ir tt... Jei nesate tikri, kokio modelio automobilį turite, atsiųskite mums savo registracijos numerį.

Skirta automobiliams

  • Ford Transit Custom 2018
  • Ford Transit Custom 2019
  • Ford Transit Custom 2020
  • Ford Transit Custom 2021
  • Ford Transit Custom 2022
mechaninė pavarų dėžė 2 kėdės Teisė Ištisinis priekinis kilimėlis 2018->
mechaninė pavarų dėžė 2 kėdės Teisė Ištisinis priekinis kilimėlis 2018->